demo.schoolathome

Welkom

Welkom op de inlogpagina van het demodeel van schoolathome. We hopen u via deze toegang een goede indruk te geven van de mogelijkheden die schoolathome kan bieden aan leerlingen en hun begeleiders. schoolathome is een ontwikkeling van Stichting Rijdende School. We werken hierbij samen met de LOVK (Landelijk Onderwijs aan Varende Kleuters). Zij verzorgen o.a. de content van het leerlingdeel kleuters / ouders.
 
Toegang tot schoolathome

schoolathome heeft meerdere onderdelen waarop men kan inloggen. Hieronder is voor elk van deze onderdelen de gegevens neergezet van een testaccount. Het is via de demo niet mogelijk om in het beheerdeel van scholen te komen. Mocht u daar interesse in hebben, dan vragen we u contact op te nemen met ons. Op de pagina contact staan de mailadressen van de beheerders van deze site.

Inloggegevens
 
  leerkrachtdeel leerlingdeel groep 3/ 8 leerlingdeel kleuters
inlognaam: testleerkracht testleerling lovktest
wachtwoord: testleerkracht testleerling lovktest


Vragen

Mocht u na het bekijken van deze demo nog vragen of opmerkingen hebben over schoolathome of over onze aanpak van het afstandsonderwijs, dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen via de mogelijkheden die aangegeven zijn op de contactpagina.